Obul.net ile gündeme dair son haber ve blogları bir arada bulabileceğiniz bir yer Siteyi ingilizce içerikler ile kullanabilirsiniz bunun için Buraya tıklayn ve başlayın !

2024 OMG Coin Yorumları – OMG Geleceği

3 ay önce 71

OMG Coin, eskiden OmiseGO olarak bilinen bir kripto para birimi ve aynı zamanda Ethereum blockchain’i üzerine inşa edilmiş bir ölçeklendirme çözümüdür. OMG Coin, hem dijital para olarak kullanılabilir hem de Ethereum ağının işlem hızını ve maliyetini düşürmeye yardımcı bir teknoloji olarak işlev görür.

OMG NetworkOMG
🏆 Sıralama384.
💲 Fiyat0,654489
💸 Market$91.789.064
📈 Değişim (24h)2.04%
🚀 Değeri (24h)$13.436.152
DönemFiyatDeğişim
Temmuz 2022$1,7841-3,67%
Haziran 2022$1,8521-32,74%
Mayıs 2022$2,7534-23,71%
Nisan 2022$3,6090-34,39%
Mart 2022$5,500429,95%
Şubat 2022$4,2327-15,66%
Ocak 2022$5,0184-14,64%
Aralık 2021$5,8788-31,77%

OMG Network Nedir?

OMG Vakfı tarafında yönetilen Ethereum blockchain teknolojisinin altyapısını kullanmaya devam eden bir kripto para birimi platformudur. Omg Networkun ilk amacı coin dünyasında bir bankacılık sistemi oluşturmak ama geleneksel banakalara meydan okuyabilmektir. OMG Network piyasaya çıktığı 2017 yılından beri hem bir ödeme yöntemi hem de kripto para platformu olarak kullanılmaktadır. OMG Network’un geliştirici takımı olan Enya Group yakın zamanda yeni ağları Boba Network’u duyurdu ve ethereum altyapısı kullanmayı bırakarak kendi altyapılarına oluşturacaklarını açıkladılar.

Omg coin geleceği - omg network yorum 2021

OMG Network’un geliştiricileri tarafından yapılan açıklamaya göre kendi altyapısını kullanma sebepleri ise,

Kripto para birimleri hakkında bilgili olan yatırımcılar halinde ileriki zamanlarda çok fazla bilgisi olmayan yatırımcı işlem ücretlerinin çok daha az olmasını talep edecek.

Omg Network, Boba Network ile işlem ücretlerini münumuma indireceklerini belirttiler.

Bunun dışında OMG Network düz, anlaşılabilir ve kullanımı kolay bir ekosistem oluşturacak.

OMG Network’un geliştiriciler aynı zamanda yeni bir ağ oluştururken OMG Coin’in işlem görmeye devam edeceğini herhangi bir önem kaybı olmadığınıda duyurdu.

OMG Coin Geleceği Nedir?

OMG Coin, OMG Network platformunun yerel kripto para birimidir. 2017 yılından bu yana borsalarda işlem görmeye devam eden OMG Coin bir çok borsada listelenmiş ve uluslar arası bir ödeme yöntemi olarak kullanılmaya devam edilmektedir.

OMG Coin Sınırsız Mı?

Hayır, OMG Coin sınırsız değil. Şuan da piyasada toplamda 140.245.398 adet OMG Coin dolaşımdadır. Aynı zamanda OMG Coin maksimum arza ulaşmıştır yani bundan sonra yeni bir OMG Coin piyasaya çıkmayacaktır. OMG Coinin arzının sınırlı olması talep yoğunluğu oluşturduğu için OMG Coin fiyatında olumlu bir etki yaratmaktadır.

OMG Coin Güvenilir Mi?

OMG Coin, 2017 yılından beri işlem gören ve Ethereum altyapısını kullanarak şifreleme yapmaktadır. Bu açıdan baktığımızda OMG Coinin oldukça güvenilir olduğu söyleyebiliriz. Dört yıldır kesintisiz işlem gören OMG Coin’i birçok uluslar arası borsa da listelemiştir buda OMG Coinin tüm dünyada güvenirliğini kanıtlamış olduğunu gösterir.

OMG Coin Hangi Borsada?

OMG Coin dünyaca ünlü bir çok kripto para borsasında listelenmiştir bunlarda bazıları, Binance, Upbit, OKEx, ZB.COM, Coinbase Exchange, FTX, Huobi Global, Bithump, Gate.io ve KuCoin’dir. OMG Coin bunların dışında da sayamadığımız bir çok borsada işlem görmektedir.

OMG Coin Türkiye’nin en büyük iki borsası olan BtcTurk ve Paribu’da da listelenmiş ve işlem görmeye devam etmektedir.

OMG Coin Yorumları

OMG Coin yorumlarına baktığımızda dört yıldır borsalarda işlem gören ve bir çok borsada listelenmiş olan bir coin olarak görüyoruz. Bu güvenilirliği yaklaşık dört yıldan beri koruyan OMG Coin yatırımcıların ilgisini koruyarak coin fıyatını hep üst düzeylerde tuttu. Bundan sonra da yeni ağ duyurusuyla yatırımcıların ilgisi azalmazsa fiyatı yine yüksek düzeylere çıkabilir.

OMG Coin Grafik

OMG Coin grafiklerine baktığımızda OMG Vakfı yeni ağları Boba’yı duyurduktan hemen sonra OMG Coin ani bir düşüş yaşadı. OMG Vakfının, OMG Coinin işlem görmeye devam edeceği ve herhangi bir önem kaybına uğramadığını belirtmesinin ardından tekrardan toparlanan OMG Coin yükseliş trendine yeniden girmeye çalışıyor.

Coin arzının sınırlı olmasıyla, kendini kanıtlamış olmasıyla yatırımcıların ilgisini çekmeye devam eden OMG Coin’in yakın zamanda yine eski günlerine döneceğini düşünüyoruz.

Bu sayfadaki “bilgi ve değerlendirmeler”, kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir. Sitede paylaşılan bilgilerin yorum niteliğinde olduğunu unutmayın. Lütfen bu değerlendirmelere dayanarak yatırım yapmaktan kaçının! Hatırlatmak isteriz ki, kişiselleştirilmiş ve yetkilendirilmiş kurumlar tarafından sunulan yatırım tavsiyeleri daha güvenilir olabilir.

Kaynak Bağlantı