Obul.net ile gündeme dair son haber ve blogları bir arada bulabileceğiniz bir yer Siteyi ingilizce içerikler ile kullanabilirsiniz bunun için Buraya tıklayn ve başlayın !

Balerin Topuz Modelleri Nasıl Yapılır?

2 yıl önce 190

Balerin topuzu yapmak için saçınızı sıkı bir iple örmeniz gerekir. Ardından, kuyruğunuzun tabanı etrafında saçınızı sarın, uçları ise at kuyruğunun tabanına sokun. Balerin topuzu yapmak yaz veya hedef düğünler için mükemmel bir seçimdir.

Balerin Topuz Modelleri

Mükemmel balerin topuz modellerini yaratmak için saçınızı düzleştirmeniz gerekir. Saçını taradıktan sonra dolaşmaları gidermek için iyice taramalıdır. Ayrıca bir tarakla hafifçe nemlendirebilirsiniz.
Birkaç dakika sonra mükemmel derecede pürüzsüz ve dolaşmayan bir balerine sahip olacaksınız.

Balerin Topuz Modelleri Nasıl Yapılır? ballerin topuzu 2

Balerin topuzu basit bir at kuyruğu veya daha karmaşık bir dağınık topuz stili olabilir. Görünüm ne kadar dağınıksa, o kadar otantik bir görünüm elde edersiniz. Balerin tarzı bir at kuyruğu için sevimli bir saç tokası da ekleyebilirsiniz.

Düğün ve özellikle ofis ortamında tercih edilen balerin topuz modeli, sizlere şık bir fark katacaktır.
Kırışıklıkları kaldırırken ve gözlerinizi ve elmacık kemiklerinizi belirgin hale getirir. Balerin topuzu giyerken hatırlanması gereken en önemli şey, kusursuz olması gerektiğidir.
Bu, saç spreyi veya diğer şekillendirici ürünleri kullanmamanız gerektiği anlamına gelir. Aksi taktirde model bozulabilir.

Kaynak Bağlantı