Obul.net ile gündeme dair son haber ve blogları bir arada bulabileceğiniz bir yer Siteyi ingilizce içerikler ile kullanabilirsiniz bunun için Buraya tıklayn ve başlayın !

Banka promosyonlarında yeni gelişme! Bu talep çalışanları sevindirecek

1 yıl önce 88

Yayınlanma: 09:44 - 2 Ekim 2022

Banka promosyonlarında yeni gelişme! Bu talep çalışanları sevindirecek


Emekli promosyonu ile ilgili son dakika gelişmesi. Bankalar yeni promosyon kararını art arda açıkladı. Polislere 36 ay için 27 bin lira promosyon ödemesinin ardından Sağlık Bakanlığı da çalışma yürütüyor.



Bankalar emekliler için promosyon ödemelerinde rakamları yükseltti. 750 TL seviyesinde başlayan promosyonlarda rakamlar ek ödemeler ile birlikte 10 bin TL seviyesine kadar yükseliyor.

Promosyon başvuruları için 30 eylül tarihini son gün olarak belirleyen bankalar başvuru süresini uzatmış oldu. Özel bankalardan yapılan açıklamalarda emeklilerin 31 Ekim'e kadar promosyon başvurusunda bulunabilecekleri açıklandı.

Öte yandan bankaya müracaat eden emekliler çeşitli engellerle karşılaşıyor. Peki bu durumda ne yapılmalı? Konuyla ilgili Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, CNN Türk canlı yayınında emekli promosyonlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.




Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com’da yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com'da yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Geri Dön

Kaynak Bağlantı