Obul.net ile gündeme dair son haber ve blogları bir arada bulabileceğiniz bir yer Siteyi ingilizce içerikler ile kullanabilirsiniz bunun için Buraya tıklayn ve başlayın !

BMW’nin elektrikli 'scooter'ında dev fırsat! İşte BMW CE 04’ün 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

1 yıl önce 96

Son zamanların vazgeçilmez ulaşım aracı olan elektrikli scooter’lara olan ilgi her geçen gün artıyor. BMW ise fütüristik tasarımıyla dikkat çeken elektrikli scooter’ı CE 04’ün fiyat listesini açıkladı. İşte, BMW Elektrikli CE 04'ün 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

BMW’nin elektrikli scooter ında dev fırsat! İşte BMW CE 04’ün 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

BMW elektrikli scooter modeli CE 04’ün tasarımı, taban altındaki ince enerji depolama ünitesinin ve kompakt haraketli aksamın etrafında şekilleniyor. Bu anlayışın sunduğu tasarım özgürlükleri ve çözümler, daha önce tanık olmadığımız bir estetiği mümkün kılıyor.

Alçak ağırlık merkezi ise eğlenceli bir kullanım deneyimini ve şaşırtıcı bir dinamizmi ile sunulan CE 04’de bunların sonucunda tasarım açısından her yenilik bir diğer yenliğe önayak oluyor. Tasarımın geneline geniş, sakin ve minimalist yüzeylerin hakim olduğu görülüyor.

BMW CE 04’ü 220 V çıkışa sahip ev tipi elektrik prizlerini veya BMW Wallbox’ı kullanarak şarj edebiliyorsunuz. Opsiyonel olarak sunulan hızlı şarj cihazı sayesinde şarj işlemini çok daha kısa bir sürede tamamlayabilirken, maksimum şarj akımı sayesinde BMW CE 04’ün bataryası BMW Wallbox’ta veya hareket halindeyken yaklaşık 65 dakikada %0’dan %80 seviyesine ulaşabiliyor.

Peki BMW Elektrikli CE 04'ün teknik özellikleri neler? İşte, BMW Elektrikli CE 04'ün teknik özellikleri ve 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaynak Bağlantı