Obul.net ile gündeme dair son haber ve blogları bir arada bulabileceğiniz bir yer Siteyi ingilizce içerikler ile kullanabilirsiniz bunun için Buraya tıklayn ve başlayın !

Bu bankalarda son dakika şoku! O rakamları gören inanamadı! Hemen bakın!  

1 yıl önce 139

Bankaların konut kredisi faiz oranları bir bir belli oldu. Peki ev almak isteyenler için en düşük faiz oranı hangi bankada? İşte Akbank, Ziraat, İş Bankası, Halkbank, Garanti, Vakıfbank, QNB son dakika konut kredisi faizleri...

Konut sektöründe hareketlilik devam ediyor. Son günlerde satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artışlar gündemden düşmüyor. 

Ev alacak vatandaşlar, artan fiyatlar sebebiyle birikimlerine eklemek ve daha kolay ev sahibi olmak için konut kredisine yöneliyor. 

Bu bankalarda son dakika şoku! O rakamları gören inanamadı! Hemen bakın!  

Konut kredisi kullanacak kişiler, en düşük faiz oranının hangi bankada olduğunu merakla araştırıyor. Banka banka son dakika konut kredisi faiz oranları belli oldu. Akbank, Ziraat, İş Bankası, Halkbank, Garanti, Vakıfbank, QNB bir bir konut kredisi faizlerini açıkladı.

Peki en düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankalarda? Bankalarda konut kredisi faiz oranları ne kadar? 250 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri kaç TL? İşte Akbank, Ziraat, İş Bankası, Halkbank, Garanti, Vakıfbank, QNB tek tek resmen duyurdu. İşte bankaların konut kredisi faizleri...

Kaynak Bağlantı