Obul.net ile gündeme dair son haber ve blogları bir arada bulabileceğiniz bir yer Siteyi ingilizce içerikler ile kullanabilirsiniz bunun için Buraya tıklayn ve başlayın !

En İyi 10 Ücretli Ölüdeniz Kamp Alanı! (Mükemmel Kamp Tatili!)

1 yıl önce 282

Geçtiğimiz günlerde Fethiye’nin en iyi kamp yerleri listesini sizinle paylaşmıştım. Ancak ücretli Ölüdeniz kamp alanları için ayrı bir liste oluşturmaya karar verdim. En iyi ücretli Ölüdeniz kamp alanları konum, hijyen ve kalite olarak beklentinizi karşılayacaktır. İster arkadaş grubunuzla isterseniz de ailenizle birlikte keyifli bir kamp için mutlaka öncesinde araştırma yapmanızı öneririm.

Son birkaç yıldır otel ve pansiyon fiyatlarının aşırı artmasıyla birlikte kampa yönelen kişilerin sayısı arttı. Çadır, uyku tulumu vb. ihtiyaçlarınızı aldıktan sonra kamp tatili oldukça ekonomik bir seçenek. Ayrıca doğa ile baş başa olmak mükemmel bir deneyim sağlayacaktır. Gelin, en iyi ücretli Ölüdeniz kamp alanları listesine göz atalım!

Ölüdeniz kamp yapmak için tercih edebileceğiniz en harika konumlardan biri. Sessizlik, eğlence ya da deniz. Tatil anlayışınız fark etmeksizin Ölüdeniz’de muhteşem bir tatil yapabilirsiniz. Ölüdeniz’in en iyi kamp yerleri internet, kesintisiz sıcak su, yemek vb. birçok avantaj sunmayı başarıyor. İşte, en iyi ücretli Ölüdeniz kamp alanları!

Ölüdeniz Aydede Camping

En iyi ücretli Ölüdeniz kamp alanı arayışında mutlaka Aydede Camping’e bir şans vermenizi öneririm. Aydede Camping, bir aile işletmesi olmasına rağmen kısa sürede kampçılardan tam puan almayı başardı. Ölüdeniz’e sadece 2 km uzaklıkta ve muhteşem bir doğaya sahip. Ayrıca kamp boyunca ihtiyaç duyacağınız buzdolabı, mangal, internet, otopark, aydınlatma, sıcak su, mutfak vb. birçok olanak da sunuluyor. Kendi çadırınızla, karavanınızla veya işletme tarafından sunulan bunglalov ya da çadırla tatil yapabilirsiniz. Tatil boyunca doğa ile iç içe olmak için harika bir konuma sahip olduğunu da belirtmeliyim.

Ölüdeniz Aydede Camping Instagram adresini incelemek için tıklayın.

Doğa Kamp Ölüdeniz

Ölüdeniz Doğa Kamp, uzun yıllardır başarıyla hizmet vermeyi başaran nadir yerlerden biri. Dolayısıyla en iyi Ölüdeniz kamp alanları denilince akla gelen ilk isimler arasında yer alıyor. Doğa Kamp Ölüdeniz, çok geniş bir alanda hizmet veriyor ve kampçılar için birçok imkan var. Sıcak su, otopark, internet, restoran, elektrik, mutfak, açık oturma alanları vb. birçok olanaktan yararlanabilirsiniz. Üstelik yemyeşil ağaçların arasında kamp yapmak için en iyi yerlerden biri. Doğa Kamp Ölüdeniz, çadır kiralama imkanı da sunuyor ancak kendi çadırınızla veya karavanınızla da kamp yapabilirsiniz. Ayrıca Ölüdeniz’e yürüme mesafesinde olduğunu da söylemek gerekiyor.

Doğa Kamp Ölüdeniz Instagram adresini incelemek için tıklayın.

Kıdrak Camping Namaste

Ölüdeniz’e 4 km uzaklıkta yer alan Kıdrak Koyu, Ölüdeniz’de kamp yapmak isteyenlerin uğrak noktalarından biri. Kıdrak Koyu ve Ölüdeniz’i yakından deneyimlemek ve sorunsuz bir kamp yapmak için ise Kıdrak Camping’i tercih edebilirsiniz. Her dönem farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Kıdrak Camping, müzik, eğlence, yoga ve lezzetli yemekleri bir arada sunmayı başarıyor. Üstelik mini villa ya da ahşap evlerde konaklama imkanına da sahip. Sıcak su, restoran, otopark, mutfak, mangal alanı, açık oturma alanları vb. seçeneklerden de faydalanabilirsiniz.

Kıdrak Camping Namaste Instagram adresini incelemek için tıklayın.

Yerdeniz Kamp

En iyi Ölüdeniz ücretli kamp alanları listesine Kabak Koyu’ndaki Yerdeniz Kamp ile devam edelim. Yerdeniz Kamp, kampçılardan tam puan alan nadir yerlerden biri. İşletme sahiplerinin samimiyeti ve muhteşem doğasıyla herkesin bir kere deneyimlemesi gerektiğini söylemeliyim. Yerdeniz Kamp, yemyeşil ağaçların altında ve çadır platformlarında sorunsuz bir kamp sağlıyor. Ayrıca açık büfe kahvaltı gibi cazip fırsatlara sahip. Yerdeniz Kamp’ta çiftlik hayvanlarını da yakından görebilirsiniz. Çok geniş bir alana sahip olması sebebiyle çadırlar çok sıkışık olmuyor.

Yerdeniz Kamp web sitesini incelemek için tıklayın.

Mandala Camping

Ölüdeniz’e yarım saat uzaklıktaki Mandala Camping, en iyi ücretli kamp alanları arasındaki yerini alıyor. Mandala Camping, otantik ve hoş tasarımıyla diğer kamp yerlerinden ayrılmış durumda. Şık ve rahat bungalov evlerde, karavanda ya da kendi çadırınızda konaklayabilirsiniz. Kamp yaparken doğa ile iç içe olmayı seviyorsanız mutlaka uğramanızı öneririm. Mükemmel bir manzaraya sahip. Ayrıca temizlik ve sunulan yemekler açısından misafirlerini memnun etmeyi başarıyor. Ancak sadece 16 yaş ve üstü kişilerin kabul edildiğini belirtmeliyim.

Mandala Camping Instagram adresini incelemek için tıklayın.

Reflections Camping

Ölüdeniz’e 15 km uzaklıkta hizmet veren Reflections Camping, kampçıların uğrak noktalarından biri. Üstelik kahvaltı dahil fiyatı ile Ölüdeniz kamp fiyatları arasında da ön plana çıkıyor. Alakart restoran, çamaşır yıkama, kahvaltı, internet, bar, mangal alanı vb. imkanlarıyla kamp boyunca konforlu bir tatil yapabilirsiniz. Üstelik Kabak Koyu’na oldukça yakın. Dağlarla çevrili olması sebebiyle yaz aylarında bile bunaltıcı sıcaklardan korunmak mümkün oluyor. Bungalov, çadır vb. konaklama seçeneklerine sahip.

Reflections Camping web sitesini incelemek için tıklayın.

Han Camping

Ölüdeniz’e 20 dakika uzaklıkta bulunan Han Camping, en iyi ücretli Ölüdeniz kamp alanı arayışında olanları mutlu edecektir. Çok geniş bir alana kurulu olması sebebiyle diğer kampçılardan uzak bir konuma çadır atabilirsiniz. Aynı zamanda meyve ağaçlarının gölgesinde çadır kurmak için harika bir yer. Mutfak, çamaşır yıkama makinesi, havuz, mangal alanı, elektrik, sıcak su vb. imkanları bulunuyor. Ayrıca hijyeniyle de diğer kamp yerlerinden ayrıldığını söylemek mümkün. Ancak 12 yaş ve altı çocukların kabul edilmediğini belirtmek gerekiyor. Dilerseniz ahşap evlerde konaklayabilir ya da kendi çadırınızla kamp yapabilirsiniz.

İletişim: 0507 850 20 50

Lotus Beach Camping

En iyi ücretli Ölüdeniz kamp alanlarından söz ederken Fethiye’yi göz ardı etmemek gerekiyor. Lotus Beach Camping, Fethiye merkezde ve Ölüdeniz’e oldukça yakın. En büyük özelliklerinden biriyse Fethiye’de denize sıfır kamp imkanı sunması. Güne Çalış Plajı’nda başlamak ve gün boyu Fethiye’nin güzelliklerini keşfetmek için harika bir konuma sahip. Ayrıca zeminin çim olması ve tentelerle gölge yapılması da kamp konforunu artıracaktır. Dilerseniz işletmeden çadır kiralayabilir ya da kendi çadırınızı götürebilirsiniz.

Lotus Beach Camping web sitesini incelemek için tıklayın.

Katrancı Camping

Ölüdeniz’in en iyi kamp yerleri arasında Ölüdeniz’e oldukça yakın konumuyla Katrancı Camping yer alıyor. Bir tabiat parkı olan Katrancı, özellikle aileler için harika bir fırsat. Aynı zamanda uygun fiyatlı kamp arayanlar için de en iyi tercihlerden biri olacaktır. Kamp alanının içinde market, çocuk oyun alanı, restoran vb. imkanlar bulunuyor. Ayrıca mangal alanı, elektrik vb. avantajlara da sahip. Çok büyük bir kumsala sahip değil ancak orman içinde kamp yapmak için harika bir konum sunuyor. Çocuklu aileler için denizin sığ olması ise en büyük avantajlardan biri.

Katrancı Camping web sitesini incelemek için tıklayın.

Yeşilvadi Doğa Park ve Kamp Alanı

Katrancı Camping gibi Yeşilvadi Doğa Park ve Kamp Alanı da bir tabiat parkının içinde hizmet veriyor. Kamp alanının ortasından buz gibi suyuyla bir akarsu geçiyor. Ayrıca akarsuyun üzerine kurulan platformlar ve ağaç evler de kampın unutulmaz özelliklerinden biri. Kamp alanının içinde elektrik, restoran, açık oturma alanları vb. imkanlar var. Ancak orman içinde yer alması sebebiyle internet bağlantısı yok ve telefonlar oldukça az çekiyor. Her yaşa ve kitleye hitap etmeyi başaran Yeşilvadi, huzurlu bir tatil arayanlar için son derece cazip.

Yeşilvadi Doğa Park Instagram adresini incelemek için tıklayın.

Fethiye kamp alanları içeriğimizi incelemenizi tavsiye ederim.

En iyi ücretli Ölüdeniz kamp alanları içeriğini beğendiniz mi? İçeriği beğendiyseniz sevdiklerinizle paylaşarak bizi destekleyebilirsiniz!

Kaynak Bağlantı