Obul.net ile gündeme dair son haber ve blogları bir arada bulabileceğiniz bir yer Siteyi ingilizce içerikler ile kullanabilirsiniz bunun için Buraya tıklayn ve başlayın !

En İyi 5 Ücretsiz VPN Hizmeti

2 yıl önce 215

Bilgin Var mı ? Bilgin Var mı ? - Türkiye'nin bilgi portalı...

En İyi 5 Ücretsiz VPN Hizmeti

En İyi 5 Ücretsiz VPN Hizmeti: Geçmiş zamanlarda birçok kullanıcının zaman zaman kullandığı ve bize göre gelmiş geçmiş en iyi 5 VPN hizmetini sizler için derledik.

Opera Web Browser

Opera Web Browser VPN

Opera Web Browser VPN

Kesinlikle müthiş ve sorunsuz çalışan en iyi VPN hizmetlerinden biri Opera Web Browser‘ın kendi içeriğinde bulunan VPN hizmetidir. Diğer VPN hizmetlerinden en büyük artısı sınırsız olması. Eksisi ise VPN hizmetini sadece browser’da kullanabiliyorsunuz.

VPN Sunucuları: ABD, Kanada, Almanya, Singapur, Hollanda

İndirme Hızı: 10 Mb ve üstü (Karşı sitenin verdiği download hızına entegre)

CyberGhost

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

Bu vpn’nin artılarından biri sizi belirli bir bant genişliği kısıtlamasına sokmaması. Ancak 3 saat kullanım sınırı var sonrasında sizi otomatik olarak logout yapıyor. Sorun değil bir 3 saat için tekrar giriş yapmanız yeterli oluyor.

VPN Sunucuları: 30’a yakın ülkede sunucusu mevcut buradan görebilirsiniz.

İndirme Hızı: 10-12 Mb

Private Tunnel

Private Tunnel VPN

Private Tunnel VPN

Aylık ücretsiz VPN kullanımı sadece 100 mb. Eğer bu miktar dişimin kovuğuna yetmez diyorsanız çeşitli kota paketleri mevcut bunlardan birini seçip aylık ücreti mukabilinde hizmet satın alabilirsiniz. Üye olduktan sonra bu hizmeti istediğiniz cihazda kullanabiliyorsunuz.

VPN Sunucuları: ABD, Kanada, İngiltere, Hollanda, İsviçre

İndirme Hızı: Yaklaşık 10 Mb

TunnelBear

En İyi 5 Ücretsiz VPN Hizmeti.. TunnelBear VPN

En İyi 5 Ücretsiz VPN Hizmeti: TunnelBear VPN

Eğlenceli bir ismi ve yenilikçi yaklaşımları mevcut. Hatırlarsanız TunnelBear şirketi yakın zamanda ülkemizde ki kısıtlamaları görüp Türk kullanıcılar için ücretsiz VPN hizmeti sunmuştu. Bunuda bir tweet ile duyurmuştu;

Şirketin aylık ücretsiz olarak sunduğu data miktarı 500 Mb ile sınırlı buna ek olarak twitter’dan dostane yaklaşım ile bu miktarı 1 Gb‘a çıkardığını iddaa edenlerde mevcut.

VPN Sunucuları: 20 ülkede sunucusu bulunuyor buradan görebilirsiniz.

İndirme Hızı: Yaklaşık 12-13 Mb.

Hotspot Shield

En İyi 5 Ücretsiz VPN Hizmeti.. Hotspot Shield VPN

Hotspot Shield VPN

Belkide aralarında en iyisi üye olmaya gerek yok indirip kullanabiliyorsunuz herhangi bir kısıtlama yok. Fakat tek sıkıntılı yönü ücretsiz kullanımda can sıkıcı reklamlar. Ücretli versiyonda Sıkıcı reklamlar ve Bant genişliği kısıtlaması yok.

VPN sunucuları: 100’e yakın ülkede sunucusu mevcut buradan ulaşabilirsiniz.

İndirme Hızı: 6-7 MB civarı

VPN Ne İşe Yarar ?

En İyi 5 Ücretsiz VPN Hizmeti Serhat Bozkurt

Kaynak Bağlantı