Obul.net ile gündeme dair son haber ve blogları bir arada bulabileceğiniz bir yer Siteyi ingilizce içerikler ile kullanabilirsiniz bunun için Buraya tıklayn ve başlayın !

EV İÇİN GÜNEŞ PANELİ SİSTEMİ 5 KW

2 yıl önce 193

5 kW MPPT Ev için güneş paneli paketimiz, yeni nesil yüksek voltaj girişli inverter ile hazırlanmıştır. Sistem şu ana kadar Türkiye’nin farklı bölgelerinde test edilmiş olup yaz / kış kullanıma uygundur.

Toplam panel gücü: 4080Wp dir. İsteğe göre sisteme akü ve panel eklenebilir. Maksimum panel sayısı 14 x 340W olabilmektedir. Akü grubu 48V olup 4 ve katları şeklinde akü eklenebilir. 

Yeni nesil MPPT algoritmalı akıllı inverterin avantajı, panellerin seri bağlanması sonucu sabah çok erken saatlerden, akşam güneş batımına yakın saatlere kadar akülerinizi besleyecek gerilim ve akım üretiyor olmasıdır. 

Paketlerimiz, bütçenize de uygun olacak şekilde, gündüz yoğun kullanım (çamaşır – bulaşık makinesi, elektrikli süpürge vb.) ve akşamları temel kullanım (tv, aydınlatma, buzdolabı) şeklinde tasarlanmıştır. Sabah erken saatlerde aküler dolmaktadır ve gündüz üretilen enerji istenildiği gibi kullanılabilmektedir. İsteğe göre panel ve akü eklenebilir.

ÖNEMLİ NOT: Yüksek voltaj panel bağlantıları yapılırken kurulum talimatlarına uyulması ve talimat dahilindeki güvenlik önlemlerinin mutlaka alınması gerekmektedir. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Pakete dahil olan ürünler:

  • 12 x 340W Mono Perc Güneş Paneli 
  • 4 x 200Ah Ritar jel akü 
  • 1 x Pantec 5000W MPPT inverter 
  • 40m (20 kırmızı, 20 siyah) 6mm solar kablo 
  • Gerekli konnektörler ve akü kabloları
  • Kurulum şeması ve talimatları

Kurulum hizmeti istiyorsanız, toplam maliyeti yapılacak keşif sonrası belirlenecektir. Ev için güneş enerjisi paketi anahtar teslim kurulum hizmeti almak için bizimle iletişime geçiniz.

Kurulum hizmeti istemediğiniz durumda, ürünler bağlantıya hazır, konektörleri takılmış ve kablo uçları etiketlenmiş şekilde kurulum şeması ile birlikte gönderilir. Konumunuza uygun hesaplanmış halde panel yönü ve açıları, adım adım kurulum talimatı ve şema ile, yakınınızdaki bir elektrikçi ile 1 günde elektrik bağlantılarını tamamlayabilirsiniz.

Sistem Neler çalıştırılabilir: A+ Enerji sınıflı büyük boy buzdolabı (7 gün 24 saat), LCD TV + Uydu Alıcı (Günde 10 saat), 8 ad 8W LED aydınlatma (günde 6 saat), Modem + Dizüstü bilgisayar (günde 10 saat), Çamaşır makinesi (haftada 4 yıkama), Bulaşık makinesi (haftada 3 yıkama), Çeşitli küçük ev aletleri (gündüz kullanım), matkap vb el aletleri (gündüz kullanım)

Neler çalıştırılamaz: UFO tipi elektriklı ısıtıcılar, ani su ısıtıcıları, elektrikli termosifon benzeri su ısıtıcıları, 5kW üzeri güç ihtiyacı olan cihazlar, eski tip buzdolapları ve tasarrufsuz aydınlatma ürünlerinin çalıştırılması tavsiye edilmez.

güneş paneli teklif al

SATIŞ KOŞULLARI:

  • Tüm ürünler 2 yıl garantilidir. KDV dahildir.
Kaynak Bağlantı