Obul.net ile gündeme dair son haber ve blogları bir arada bulabileceğiniz bir yer Siteyi ingilizce içerikler ile kullanabilirsiniz bunun için Buraya tıklayn ve başlayın !

Kızılcık Şerbeti dizisine sonradan katılan Müjde Uzman, rol arkadaşlarını kıskandırıyor!

1 yıl önce 117

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisine birkaç bölüm sonra katılan Müjde Uzman, canlandırdığı Alev karakteri ile yıllar sonra yeniden popüler isimler arasına katıldı. Oyunculuğa 2009 yılında başlayan Müjde Uzman, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Armin Hatun karakteriyle yer alan isimlerden birisiydi.

20 Dakika isimli çok konuşulan dizide Kuzgun karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Nazlı karakteriyle de bir dönem çok konuşulan isimlerden birisi oldu.

Kiralık Aşk dizisinde Seda rolüyle de dikkat çeken oyuncu, Savaşçı gibi aksiyonu bol bir dizide kadın pilot olarak çok farklı bir rolde kendisini göstermişti. Son yıllarda sinemada daha çok yer alan Müjde Uzman, 2022 -2023 sezonunda ise Kızılcık Şerbeti dizisine katıldı.

Alev karakterini canlandıran oyuncu, hikayenin kilit isimlerinden birisi haline geldi. Dizinin senaryosunda Alev karakteri farklı kişiliği ile izleyicilerin de ilgisini çekti ve sosyal medyada çok güçlü bir etkileşim oluştu.

Alev Arslan ✘ she’s my collar #KızılcıkŞerbeti #MüjdeUzman pic.twitter.com/nggxtu4ccX

— H. (@fiyonkkmakarnaa) March 5, 2023

Fiziksel özellikleri ile göz kamaştıran oyuncu, yeteneklerini de ekrana yansıtıyor. Alev karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, bu proje sayesinde uzun bir zaman sonra yeniden popüler bir isim haline gelmenin de keyfini yaşıyor.

Televizyon programlarına katılan, hakkında basında çok sayıda haber yapılan Müjde Uzman, diziyle birlikte sosyal medyada da her hafta binlerce kez yapılan paylaşım ile öne çıkıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisine sonradan katılan Müjde Uzman, rol arkadaşlarını kıskandırıyor! 8

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakteri ile çok ilgi çeken Ceren Yalazoğlu Karakoç, hikayede en çok oynamak istediği karakterin Alev olduğunu ifade etti.

Nursema, şimdilerde çok meşhur bir karakter ve oyuncunun kariyerine de çok olumlu yansımış gözüküyor.

Karakoç, “dizideki favori rolü” sorulunca şöyle konuştu: “Ben de Nursema derim tabii ki de ama, onu oynadığım için, onu söylememem gerekiyor ise, kesinlikle Alev.”

Dizinin hikayesinde Nursema karakterinin sevdiği adam olan Umut’u canlandıran Serkan Tınmaz’ın da Nursema ve Alev karakterlerine özel bir ilgisi var.

Kızılcık Şerbeti dizisine sonradan katılan Müjde Uzman, rol arkadaşlarını kıskandırıyor! 9

Tınmaz, “Nursema’yı gerçekten seviyorum. Mesleki bir yerden baktığımda müthiş bir malzeme. Nursema’yı oynamak acayip bir şey. Bir de Müjde’nin rolü Alev de öyle. Bir oyuncu için müthiş roller” diye konuştu.

Hem Ceren Yalazoğlu Karakoç hem de Serkan Tınmaz’ın hikayede Nursema’dan sonra Alev karakterine işaret etmesi başarılı oyuncu Müjde Uzman’ın arkadaşlarını da ne kadar çok etkilediğini ortaya koyuyor.

Alev Arslan ✘ she’s my collar #KızılcıkŞerbeti #MüjdeUzman pic.twitter.com/nggxtu4ccX

— H. (@fiyonkkmakarnaa) March 5, 2023

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Kaynak Bağlantı