Obul.net ile gündeme dair son haber ve blogları bir arada bulabileceğiniz bir yer Siteyi ingilizce içerikler ile kullanabilirsiniz bunun için Buraya tıklayn ve başlayın !

Kripto para uzmanı 5X yapacak coini açıkladı, yatıran kazanır dedi

2 hafta önce 128

 1

Kripto para sektörü hareketli günler geçirmeye devam ediyor. 100.000 doları görmesi beklenen Bitcoin bir anda 65.000 doların altına çekildi. Bu arada haberimize devam etmeden önemli bir hatırlatmada da bulunalım. Bu ve benzeri kripto para içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

1 10

 2

Durum böyle olunca kripto para yatırımcıları da daha güvenli limanlara yöneldi.

2 10

 3

Fakat Twitter’da 2 milyona yakın takipçisi bulunan kripto para uzmanı R. Peterson, bunların daha iyi günler olduğunu vurguladı.

3 10

 4

Peterson, yakın zamanda 5X yapacak bir coin olduğunu ve bu coine çok güvendiğini belirtti.

4 10

 5

Kripto para uzmanı konu hakkında yaptığı açıklamada Bitcoin’deki düşüşün bir süre daha devam edeceğini vurgularkan bir sonraki zirve için de tarih verd.

5 10

 6

Peterson’a göre özellikle Bitcoin’de hatırı sayılır bir düşüş yaşanacak. Diğer kripto paralar bu düşüşten etkilenseler de düşüş trendi normal seviyelerde kalacak.

6 10

 7

Bitcoin fiyatının 45.000 dolar seviyesine kadar çekilebileceği ve bu seviyenin ardından yeni bir zirve yolculuğuna çıkacağı iddia ediliyor.

7 10

 8

Kripto para uzmanına göre kısa vadede asıl patlama yapacak olan coin ise ADA yani Cardano.

8 10

 9

Cardano uzun süre önce 3 doları görerek zirve noktasına ulaşmıştı. Peterson’a göre Cardano kısa sürede 2 doları aşacak. Bu da şimdiki fiyatının 5 katına ulaşacağı anlamını taşıyor.

9 10

 10

Tekrardan hatırlatalım, kripto para tarafındaki bu ve benzeri içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

10 10

Kaynak Bağlantı