Obul.net ile gündeme dair son haber ve blogları bir arada bulabileceğiniz bir yer Siteyi ingilizce içerikler ile kullanabilirsiniz bunun için Buraya tıklayn ve başlayın !

Suzuki’den mayıs ayına özel kampanya! Suzuki Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny'de kredi avantajları...

1 hafta önce 143

Akıllı Hibrit teknolojisi ve üstün arazi yeteneklerine sahip, sağlam modelleri ile öne çıkan Suzuki; Swift Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny sahibi olmak isteyenler için senenin en özel ayrıcalıklarını açıkladı.

Suzuki, yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler için mayıs ayında senenin en iddialı satın alım seçeneklerini kaydetti. Suzuki, mayıs ayı boyunca tüm modellerinde 200 bin Türk Lirası için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı veriyor.

Suzuki’nin sağlam ve güvenli SUV modellerinde, avantajlı kredi fırsatından yararlanmayan S-Cross ve Jimny müşterileri 170 bin Türk Lirası’na, Vitara müşterileri ise 150 bin Türk Lirası’na varan takas desteğinden yaralanabiliyorlar. Mayıs ayı boyunca vergi levhasını getiren Suzuki müşterilerine ve sadık Suzuki müşterilerine ise çok özel indirimler uygulanıyor.

aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Bu doğrultuda şahıs şirketleri dahil tüzel müşteriler anahtar teslim liste fiyatları üzerinden 349 bin Türk Lirası’na varan indirim olanağından yararlanabiliyorlar. Mayıs ayında 2024 model Vitara ve S-Cross modellerinin tüm versiyonlarında geçerli anahtar teslim liste fiyatları üzerinden 250 bin Türk Lirası indirim avantajına sahip olacağı kaydedildi.

 Suzuki’den mayıs ayına özel kampanya! Suzuki Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny de kredi avantajları...

998 bin Türk Lirası’ndan başlayan fiyatlar ile...

Suzuki, mayıs ayı boyunca üstün Japon teknolojisi ve güvenliğinin yanı sıra zengin donanım özellikleri, düşük yakıt tüketimi ve yüksek hareket kabiliyeti başta olmak üzere çok sayıda avantaj sunan modeli Swift Hibrit için 200 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçeneği sunuyor. Sınırlı sayıdaki 2023 model Suzuki Swift modelleri için  yüzde 1,99 faizli kredi avantajından faydalanılmaması durumunda geçerli olacak şekilde başlangıç fiyatı 998.000 TL olarak belirlendi. Swift Hibrit, hem GL Techno hem GLX Premium donanımlarında 20 bin TL farkla çift renkli olarak tercih edilebiliyor.

Suzuki’den SUV Modellerde 170.000 TL’ye varan takas desteği 

Suzuki, Akıllı Hibrit teknolojisine sahip motor sistemi, yakıt verimliliği, yüksek performans, AllGrip 4x4 çekiş sistemi ve üstün güvenlik donanımları sunan modeli S-Cross Hibrit için 70 bin Türk Lirası takas desteği ve 200 bin Türk Lirası için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanını aynı anda sağlıyor. Güçlü model, avantajlı kredi koşullarından faydalanmayan kullanıcılar için sunulan nakit alımlarda geçerli 170 bin TL’ye varan takas desteği ile yeni sahiplerine kavuşmayı bekliyor. Suzuki, avantajlı kredi koşullarından faydalanılmaması durumunda 2024 model giriş seviyesi S-Cross Hibrit GL Elegance için mayıs ayında geçerli takas destekli anahtar teslim fiyatını 1.494.000 Türk Lirası olarak kaydetti. 

AllGrip 4x4 veya 4x2 çekiş seçenekleriyle tercih edilebilen, standart olarak sunulan üstün güvenlik donanımlarıyla segmentinde ön plana çıkan Suzuki Vitara Hibrit için 2024 model nakit alımlarda geçerli takas destekli başlangıç fiyatı 1.398.000 Türk Lirası olarak kaydedildi. Vitara modelleri için mayıs ayı boyunca 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi ve 70 bin TL takas desteği seçeneği de sunuluyor. Mayıs ayına özel olarak kullanıcılar, 30 bin Türk Lirası fiyat farkı ile araçlarını çift renkli tercih edebiliyor. 

AllGrip teknolojisine sahip 4x4 özelliği ile ön plana çıkan, doğada olduğu kadar şehir içinde de üstün sürüş yetenekleri ile kendinden her zaman söz ettiren Jimny modeline ise 70 bin Türk Lirası takas desteği ve 200 bin Türk Lirası için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânıyla sahip olunabiliyor. Ayrıca sınırlı sayıdaki 2023 model Jimny’de avantajlı kredi koşullarından faydalanmayan kullanıcılar için tek renkli GLX AllGrip versiyonda 170.000 TL takas destekli başlangıç fiyatı 1.588.000 Türk Lirası olarak belirtildi.

Suzuki çifte kampanyasını duyurdu! Hem takas hem de faiz müjdeli Mart 2024 kampanyası için son 12 gün!

Suzuki'den yüzde 0 faiz ve takas destekli kampanya! 

Suzuki'de 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı!

Suzuki Vitara, S-Cross, Swift ve Jimny Ekim 2023 güncel fiyatlar! Suzuki yeni ay fiyat listesi...

Kaynak Bağlantı