Obul.net ile gündeme dair son haber ve blogları bir arada bulabileceğiniz bir yer Siteyi ingilizce içerikler ile kullanabilirsiniz bunun için Buraya tıklayn ve başlayın !

Xiaomi'den modüler Robot! [Şekilden şekle girebiliyor!]

1 yıl önce 122

Mijia Modüler Robot, tekrar tekrar monte edilebilen, Clipbo modüllerinin genişletilmesi sayesinde isteğe göre yapılandırılabilen bu robot, çok sayıda konfigürasyona sahip. Modüler yapısı sayesinde robota şekil de verebiliyorsunuz.

Xiaomi Modüler robot çok işlevsel

Yüksek yapılandırılmasıyla çok işlevsellik sunan üründe ayrıca Arm mimarisine sahip entegre bir işlemci yer alıyor. Tüm vücut modülünün esnek kontrolünü sağlayan ve etkileşime geçebilen robot, Xiaomi'nin kendi geliştirdiği veri yolu iletişim protokolü kullanıyor. Ürün ayrıca görsel tanıma, hareket tanıma, hareket algılama ve dokunma algılamayı desteklemek için çeşitli sensörlere sahip.

Xiaomi Modüler robot ile şekilden şekile giriyor!

Robot Mijia tarafından geliştirilen, sorunsuz dönen ve yüksek torka sahip ultra küçük servo motorlara sahip. Ayrıca çeşitli eklemlerinde halka ışığı bulunuyor. Mijia modüler robot, manuel olarak programlanabilen desteğe de sahip.

Kod gerektirmeyen programlama sayesinde, robot eklemlerini döndürerek hareket hızı, açı ve yörünge gibi önemli eylemleri kaydetmek mümkün hale geliyor. Ayrıca, grafik programlama arabirimi aracılığıyla grafik programlamayı desteklerken, daha karmaşık işlevleri ve eylemleri tamamlamak için komut modüllerini sadece sürükleyip bırakmanız yeterli.

 2

Son olarak, yeni ürün Çin'de zorunlu 3C sertifikasyonunu geçen bir ürün. Bu sayede çevre dostu, daha güvenli ve daha cilt dostu oluyor. Basınç algılamayı destekleyen bir ayak modülü ve akıllı bir uzatma çubuğu modülü de dahil olmak üzere seçim yapabileceğiniz çeşitli aksesuarlara da sahip.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, özellikle çocuklar için harika olan bu modüler robotu Çin'de 3599 yuan (522 euro) başlangıç ​​fiyatıyla satacak. Liste fiyatı ise 3999 yuan (580 euro) üzerinden bazı e-ticaret sitelerinden satın alınabilecek.

Kaynak Bağlantı