Obul.net ile gündeme dair son haber ve blogları bir arada bulabileceğiniz bir yer Siteyi ingilizce içerikler ile kullanabilirsiniz bunun için Buraya tıklayn ve başlayın !

Youtube Abone Artırma Yöntemleri Nelerdir?

1 yıl önce 198
Youtube Abone Artırma Yöntemleri Nelerdir? Youtube abone artırmak için bazı yöntemler vardır. Youtube kullanıcıları dilerse bu yöntemler ile abone artırabilir. Youtube aboneliğini artırmak için videolarınızın daha fazla görüntülenmesini sağlayın. Bunun için insanların dikkatini çekecek içerikler paylaşmanız gerekir. Aynı zamanda Youtube’da paylaştığınız videoların altına etiket yaparken bilinen ve son zamanlarda en çok aranan etiketler yazmanız sizin aboneliğinizi artırabilir. Ayrıca kanalınızda düzenli olarak video paylaşmanız abone sayınızı artırmaktadır. Bu doğal yöntemlerin aksine bir de abonelik satın alma işlemleri vardır. Youtube aboneliği satın almak hemen hemen her Youtuber’ın yaptığı bir işlemdir. Youtube kanalında daha fazla abone, beğeni ve yorum gibi unsurların artırılması bu sayede gerçekleşir. Youtube aboneliğini artırmak için hizmet veren web siteleri bulunuyor. Ancak güvenilir bir web siteden abone artırma işlemi yapılmalıdır. Paylaştığınız gönderilen izlenme sayısı arttıkça abonelik sayınızda artar. Burada önemli olan etken videolarınızın ilgi çekici olmasıdır. Youtube’un CTA’sı olan açıklama eklemektedir. Burada tıklandığında abonelik sayısı artacaktır. İstatistiklere göre annotations aracılığı ile bir kanalın %200’e kadar abonesinin artacağını belirtiyor. İlk başlarda kullanım esnasında fazla bir beklenti olmasa da kısa süre içerisinde abone sayınızda artış görülecektir.

Youtube Aboneliğini Artırmak İçin Tatmin Edici İçerikler Üretin!

Youtube aboneliğini artırmak için sizi takip eden ve edecek kişileri tatmin edici içerikler paylaşın. Örneğin; sizi takip eden abonelerin yaş aralığını belirleyin ve bu yaş aralığına hitap edecek videolar içerikler yükleyin. Böylece kısa sürede daha fazla abone sahibi olacaksınız. Bu işlem aslında zor değildir. Oldukça basit olan bu işlem sayesinde abonelik sayınızı doğal bir şekilde artırabilirsiniz. Youtube aboneliğini artırmanın diğer bir yöntemi de 10 dakikadan uzun videolara sahip olmanızdır. İçerik üretirken Youtube algoritmasına göre 10-15 dakikalık videolar paylaşmanız gerekir. Eğer daha kısa süreli içerik paylaşırsanız kullanıcıların dikkatini çekmez ve abone sayınızda artış görülmez. Ancak videolarınız kısa ve nitelikli ise etkili bir şekilde aboneliğiniz de artış görülecektir. Abone sayınızı artırmak için lider videolarınızı yükleyin. Her yüklediğiniz videonun diğer videoya göre öne çıkmasını sağlayın. Bunun için video içeriklerinizi çarpıcı kılın. Bu sayede kısa sürede abonelik sayınız da artış söz konusu olacaktır. Ayrıca bir diğer etkili yöntem de video açıklamalarınızı özenle hazırlamanızdır. İzleyicilerin dikkatini çekmesi için videoyu anlatan özet bir yazı yazın. Son olarak kullanıcıların isteklerine kulak verin. Sizden nasıl videolar istediklerini bir düşünün. Bu sayede abone sayınızı doğal yöntemler ile artırabilirsiniz.
Kaynak Bağlantı